Miljø

GRØN OMSTILLING

THERMEX arbejder til stadighed og målrettet i retning af grøn omstilling for at imødekomme FN's 17 verdensmål.

LED belysning i haller

 

Allerede i 2017 installerede Thermex LED belysning i den 5.000 m2 store lager- og produktionshal i Hjørring. Udskiftningen til LED belysning har betydet en bespa- relse på 47 % på CO2-regnskabet. Yderligere har Thermex skiftet til miljøvenlig opvarmning, hvilket har betydet en yderligere besparelse på 22 %.

Thermex Plasmex®-filter

 

Alle THERMEX emfang kan i dag udstyres med Plasmex®-filter, der renser luften 96,5 % og sender den opvarmede luft tilbage i køkkenet i stedet for ud i det fri. Det sparer på varmeregningen og CO2-udslippet.

Varmegenvinding

 

En lang række THERMEX emfang kan i dag tilkobles boligens varmegenvindingsanlæg, hvorved op til 95 % af afgangsluften genanvendes til opvarmning af boligen.

Emfang med lavenergi

 

På produktionssiden er alle emfang i dag udstyret med LED lavenergi belysning og hovedparten udstyret med DC lavenergimotorer, der samlet set bringer THERMEX EMFANG I TOP PÅ ENERGIMÆRKNINGS- SKALAEN "A".

El-returordningen

 

Thermex er tilmeldt el-returordningen dvs. at når dit Thermex emfang engang har udtjent sin tjeneste og skrottes foregår dette på autoriseret affaldsstation, hvor delene destrueres og genanvendes til nye produkter.